SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Billiga Elbolag
December 11th, 2013

Det finns en rad olika elbolag på marknaden och när man står inför val av bolag eller inför en byte är det lätt att stå handfallen. Hur gör man egentligen för at välja elbolag? Först och främst ska man fråga sig om man vill ha fast eller rörligt avtal, om man vill vara fri att lämna avtalet när man vill eller om det känns okej att teckna upp sig för en period. De flesta elbolag brukar kunna erbjuda både fast och rörligt avtal, en del kan också erbjuda en mix av fast och rörligt. Månar du om miljön finns det elbolag som erbjuder el från förnyelsebara energikällor. Denna el brukar märkas med Naturskyddsföreningens”Bra Miljöval”, håll utkik efter detta om du inte bara vill pressa priset utan också handla etiskt.

När du har bestämt dig för vilket avtal som passar dig bäst tjänar du på att göra en prisjämförelse som baseras på din årsförbrukning av el, din boendeform och var du bor någonstans. http://www.elavtal.biz erbjuder en jämförelsetjänst av många elbolag och avtal som bygger just på dessa parametrar. Tjänsten är helt kostnadsfri och tar bara några minuter att genomföra, väl investerad tid i jakten på det bolag som passar just dig. Med tanke på att elräkningen dimper ner i brevlådan med jämna mellanrum är det viktigt att hitta ett elbolag som man är nöjd med, både när det kommer till pris, service och etiska riktlinjer. Var noga med att se över villkoren ordentligt innan du tecknar ditt nya avtal.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa