SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
En japansk leksak som blivit en världssport
March 19th, 2017

En japansk leksak som blivit en världssport

Från början var kendama ett vapen, förklätt till en leksak, som japanska kvinnor kunde ha att försvara sig med. Sedermera blev det leksaker för barn, och idag en uppskattad sport som spritt sig över hela världen. Det finns turneringar och ligor på olika nivåer. Oavsett om man satsar på kendama på amatörnivå – för skojs skull – eller på proffsnivå, så kräver det att man väljer ut en kendama som passar ens ambitioner och skicklighet. Fel kendama kan göra det för lätt, eller för svårt. Vilket som, blir det tråkigt. Du vill ha en kendama som ger dig precis rätt utmaning.

Spelexperten har kendaman för dig
För att hitta precis rätt kendama vänder du dig helt enkelt dit där det finns ett stort utbud. Detta finns hos spelexperten. Här hittar du den perfekta viktkombinationen mellan ken och tama (som är kendamans två beståndsdelar). Det viktiga är att viktbalansen är optimerad för att skapa balans. Det är också viktigt att handtag är greppvänligt och färger är rätt kombinerade för tydlighet.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa