SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Faktorer som påverkar val av bilförsäkring
December 25th, 2013

Alla vill vi spara så mycket pengar som möjligt. Ett av de bästa sätten att spara är genom vår bilförsäkring. Ofta betalar vi bara för vår bilförsäkring när räkningen kommer, utan att bry oss om ifall vi betalar för mycket eller inte. Sanningen är att man kan spara en hel del pengar om vi vet hur man hittar den bästa bilförsäkringen.
Jag påstår inte att du bara ska leta efter lägsta möjliga premie. Bilförsäkringspremier baseras på många faktorer och dessa faktorer påverkar den totala premien du får betala. Här är de saker som påverkar bilförsäkringspremien:
Självrisken är den summa du får betala själv innan försäkringsbolaget betalar resten. Om du har hög självrisk blir försäkringspremierna lägre. Om din bil har stöldskydd installerat, som t ex billarm, kan du få rabatt. Om du har bilen parkerad i ett garage i stället för på gatan, kan du också få lägre premie. Det finns ännu fler faktorer, det bästa du kan göra är att lära dig vad som gäller innan du betalar för något.
Du kan läsa mer om bilförsäkringar och försäkringsbolag om du går in på www.billigaste-bilforsakeringen.se. Framförallt kan du här jämföra olika försäkringar med varandra och hitta den som passar dig bäst.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa