SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
För att företag som är på väg att genomföra betydande omstruktureringar
December 3rd, 2013

För att företag som är på väg att genomföra betydande omstruktureringar – det kan exempelvis röra sig om en fusion, ett förvärv eller allmänna nedskärningar – är det ofta nyttigt att ta in experthjälp utifrån för att säkerställa att verksamheten fortsätter löpa utan alltför allvarliga friktioner. HRM Solutions är en konsultfirma med betydande erfarenhet i branschen. Gå in på vår hemsida, www.hrmsolutions.se, och läs mer om vad vi kan göra för att hjälp din organisation. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet från såväl operationell som strategisk nivå och har arbetat med organisationer i alla storlekar, svenska som internationella. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vår vision och våra tjänster. Våra medarbetare når du på telefonnummer +46 722 216 750 eller via e-postadressen info@hrmsolutions.se. Med HRM Solutions får du en professionell och pragmatisk partner som skräddarsyr HR lösningar till din organisations unika uppbyggnad och kultur.

En av HRM Solutions styrkor är att vi har mångårig erfarenhet av HR arbete från ett flertal branscher. Vi har både varit med om att bygga upp Human Resources från grunden och förbättrat befintliga strukturer. Seniora konsulten Ulrika Wahllöf, till exempel, har varit verksam i ledande HR i 35 år – bland annat inom IT, finans, turism och service – och sitter på en bred generalistkompetens. Några av hennes tidigare uppdragsgivare inkluderar TradeDoubler, NasdaqOMX, Actio, Microsoft och Svenska Turistföreningen.

HRM Solutions erbjuder ett flertal attraktiva tjänster, exempelvis hr interim management, hr project management, hr advisory support, hr mentorship samt hr audit. När du behöver högklassigt HR stöd, vänd dig till HRM Solutions.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa